Sluit Logo Mill & Mortar

Pizza op libanees brood met Rasta Pasta en Karl Otto

Wat heb je nodig? 

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode ajuin
  • 1 paprika
  • 250g championnen
  • 600g kippengehakt
  • 1 potje tomatensaus naar keuze
  • 1 pak Libanese broden
  • geraspte kaas
  • 1 tl italiaanse kruiden (rozemarijn, oregano, basilicum) of vervang door Rasta Pasta voor een caribische toets
  • 1 tl Karl Otto

 

Wat moet je doen?

Snij eerst de courgette, aubergine en champignonnen in schijven, de rode ui in ringen en de paprika in repen. Gril vervolgens de gesneden groenten in een grilpan met een beetje peper & zout. Bij het omdraaien bestrijk je best de groentjes nog eens met olie. Leg de gegrilde groentjes per soort aan de kant.

Terwijl de oven voorverwarmt op 220°C, bak je het gehakt gaar. Kruid af met Rasta Pasta en Karl Otto.

Beleg de Libanese broden zoals je een pizza zou beleggen met de tomatensaus, gehakt, gegrilde groenten en geraspte kaas.

Bak 3 à 4 minuten in de oven en smullen maar!

 

Recept ontwikkeld door Prinsessenboontjes