Sluit Logo Camellia S

11 nieuwe referenties bij Mill & Mortar

Leuk nieuws! Mill & Mortar heeft er in één keer 11 nieuwe referenties bij! Stuk voor stuk heerlijk, kwalitatief en bio.

 

PEPERS

  • Kampot Red Pepper: fruitige rode peper uit Kampot, Cambodja. Heerlijk in desserts en sauzen op basis van room.
  • Malabar Green Pepper: milde, gevriesdroogde groene peper uit Kerala, India. Probeer zeker bij dressings, kazen en groente- en visgerechten.
  • Smoked White Pepper: heerlijk, intense smaak van witte peper, versterkt door een subtiel rokerig aroma. Gebruik bij gestoomde groenten, wit vlees, ei- of visgerechten.
  • Sumatra Long Pepper: deze lange peper heeft niet enkel een unieke vorm, ook de smaak is complexer en intenser dan een standaard peper. Heel populair in de Aziatische keuken.

 

SPECERIJEN

  • Black Garlic: zwarte look is een echte must in de vegetarische keuken en staat op de wishlist van elke Ottolenghi fan. Zachter dan klassieke look en met een duidelijke umami smaak.
  • Italian Garlic: gedroogde look uit Italië. Gebruik in plaats van gewone look met de ratio 1:4.
  • Vanilla Powder: het heerlijke biologische vanillepoeder van Mill & Mortar is eindelijk terug. De oogst van 2022 is bovendien van een onberispelijke kwaliteit!
  • Preserved Lemonde gegeerde smaak van ingelegde citroenen in een handige poedervorm. Onmisbaar in de Noord-Afrikaanse keuken!

 

FUSION

  • Triple Lemon Pepper: heerlijk, verfrissende mix van o.a. peper, citroen en citroenverbena die een duidelijke upgrade geeft aan saladedressings, (gegrilde) groenten, marinades en vis.
  • Double Garlic Pepper: peper en look in een gemakkelijk, gebruiksklaar potje. Deze all-in-one kruidenmix is geniaal om groenten, sauzen en aardappelen op smaak te brengen.

 

CAKE STUFF

  • Orange Peel: deze 100% biologische sinaasappel zeste is fantastisch in combinatie met chocolade of als decoratie op cakes en andere desserts