Sluit Logo Camellia S

Eindejaarsproducten Mill & Mortar

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken en daarbij horen een heleboel lekkernijen. Het is Deens, biologisch en smaakt naar meer! Dit zijn de perfecte geschenken voor je bevriende keukenprinsen en - prinsessen. 

Hier vind je een overzicht van de Limited Edition eindejaarsproducten van Mill & Mortar. 

 

Glühwein Syrup

De absolute bestseller van vorig jaar is terug! Met deze siropen brouw je deze winter je eigen glühwein of 'Gløgg' zoals ze het in Denemarken noemen. De glühwein siropen zijn doordrenkt met de pittige specerijen van Mill & Mortar en vormen de basis voor deze kerstmarkt klassieker. Verwarm 1 fles siroop (35ml) met 1,5 liter wijn en werk naar wens af met amandelen, rum, witte porto of calvados. Op zoek naar een alcoholvrij, kidsproof alternatief? Vervang de wijn eenvoudigweg door vruchtensap. Tadaaa: een verwarmend aperitiefje voor jong en oud.

Beschikbaar in 2 varianten: Golden (voor witte wijn of appelsap) en Ruby (voor rode wijn en rode vruchtensap)

 

 

Caramelised Almonds

Limited Edition amandelen in een feestelijk jasje. Voor bij de aperitief of om je zelfgemaakte glühwein op te leuken. Deze gebrande amandelen doen je meteen wegdromen naar de kerstmarkt.

 

Chai True Cinnamon

Verwarmende blend op basis van echte kaneel, gember, kruidnagel, kardemom en zwarte thee. Voeg een koffielepel toe aan het water voor een klassieke chai of mix met melk en suiker voor een extra verwarmende toets.