Sluit Logo Mill & Mortar

Vanilla Pod

Biologisch vanillestokje

Zoals we van Mill & Mortar gewend zijn, is enkel het beste goed genoeg. Daarom investeren ze in het 'White Nile Vanilla Project' in Uganda. Wachtend op de groei en oogst van dit project worden in de tussentijd vanillestokjes uit aangrenzende gebieden geoogst. Uiteraard wordt ook bij deze oogst gefocust op kwaliteit en eerlijke vanillehandel. Zo kun je met een gerust hart genieten van deze heerlijke lekkernij!

 

De vanillestokjes zitten verpakt in buisjes. Je hebt de keuze tussen de 'Superior' (1 stokje, 3g) of de 'Extra select' (3 stokjes, 10g).

 

Vanille in de keuken

Vanille heeft de bijna magische eigenschap om de smaak van gerechten met suiker te versterken. Daarom wordt vanille vaak gebruikt in de zoete keuken. Denk hierbij onder meer aan cakes, ijs, pannenkoeken en wafels. Ook perfect om je koffie of andere warme drank te zoeten én bovendien ook stukken gezonder dan dat klontje suiker. Laat je verrassen en gebruik deze vanille ook eens als smaakversterker in de hartige keuken! Zo combineert een vanillesausje bijvoorbeeld subliem met vis en schaaldieren.