Sluit Logo Or Tea?

Or Tea? theethermos

Het nieuwste Or Tea? accessoire is een absolute must-have voor elke theedrinker. Een thermos zo mooi dat het je even doet verstijven! T'mbler is de ultieme theethermos! Zowel voor koude als warme thee.

 

Waarom T'mbler het ultieme thee accessoire is?

  1. De theethermos houdt tot 6 uur warm en tot 12 uur koud. Zo kan je in de winter overal genieten van een heerlijk verwarmende thee terwijl je in de zomer overal je zelfgemaakte ijsthee mee naar toe kan nemen.

  2. Elke theethermos bevat een zeefje. Dit maakt dat ook liefhebbers van losse thee gebruik kunnen maken van het nieuwste Or Tea? hebbeding!
  3. Het deksel bevat een geïntegreerde thermometer. Whut? Jawel! Eén zachte tik op het deksel en het LED scherm toont meteen hoe warm/koud je thee is. Hoe leuk is dat?! Er is bovendien geen gedoe met batterijen want de display heeft een levensduur van 50.000 vertoningen.
  4. Met een inhoud van 460 ml is de thermos goed voor anderhalf tot 2 glazen thee. Je kan dus zelfs delen. Tenminste, mocht je dat willen uiteraard.
  5. De meest voor de hand liggende reden, maar daarom niet minder het vermelden waard. Maar zeg nu zelf, hoe prachtig zijn deze theethermossen!? 

 

Heb je alle Or Tea? T'mbler designs al ontdekt?