Sluit Logo The Mallows

Sixpack Sally

De nieuwste proteïnereep van Simply Chocolate is er! Het hart van de reep bestaat uit karamel, yuzu, crunch en sesam en is overgoten met superieure melkchocolade. 100% natuurlijk!

 

Great Taste Award

Sixpack Sally werd eigenlijk geboren met een medaille rond haar nek. Nog vóór de verpakking van de reep op punt stond, won ze al een prijs op de Great Taste Awards! Onnodig te zeggen dat Simply Chocolate erg trots is op de jongste telg van de familie.

 

Melkchocolade

Sixpack Sally is de eerste proteïnereep met een jasje van melkchocolade. Dit maakt dat ze het perfecte zusje is van de huidige proteïnerepen met donkere chocolade. En net zoals de rest van het assortiment bestaat de reep enkel uit natuurlijke ingrediënten. Duh!

 

Vernieuwde verpakking

De verpakking van de proteïnerepen werd onder handen genomen. Zo zijn de verschillende repen beter zichtbaar in de winkel wat leidt tot een boost in je verkoop. Ook Rich Arnold is vanaf nu beschikbaar in de kleurrijke verpakking. In de loop van het najaar worden ook de verpakkingen van de andere proteïnerepen (Speedy Tom & Fit Fiona) vervangen.