Wat heb je nodig?
Wat moet je doen?
Als je de guacamole of salsa zelf maakt, maak deze eerst en plaats in de frigo.
Verwarm de oven voor op 180°C .
Haal de tortilla wraps uit de verpakking en wikkel in aluminiumfolie.
Mix de komijn, cayenne peper, oregano, limoensap en look samen in een grote kom.
Voeg er al de gesneden groenten bij om te marineren, roer alles goed door en laat rusten voor 5 - 10 minuten.
Plaats de tortilla wraps in de oven voor ongeveer 10 minuten.
Laat de tortilla wraps in de aluminiumfolie, ook na het uithalen uit de oven.
Terwijl de tortilla wraps in de oven zitten verwarm de wokpan. Doe 1 el olijfolie in een warme wokpan en verwarm voor 1 minuut. Voeg daarna alle groenten toe en bak op een hoog vuur voor ongeveer 5 minuten.
(Geen wokpan in huis? Gebruik 2 kleine pannen zodat de groenten voldoende kunnen bakken.)
Besprenkel de groenten met de verse koriander en plaats de warme pan op tafel samen met de tortilla wraps en de guacamole/salsa.