Sluit Logo Camellia S

Max's Mints

Max's Mints zijn échte mints on a mission!

 

Biologische muntjes

Max's Mints doet de dingen net dat beetje anders. De verfrissende muntjes zijn 100% biologisch en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Zo zijn alle smaken van Max's Mints vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen ingewikkelde E-nummers, wel boordenvol smaak!

 

Vegan mints

In tegenstelling tot de gangbare muntjes, zijn deze kleine treats vrij van gelatine. Het volledige assortiment van Max's Mints is op deze manier vegan. Verder is elk muntje ook allergenen vrij. En dat allemaal voor slechts 2,4 calorieën per muntje. Daar kan je gerust nog eentje extra van snoepen. 

 

Duurzaam

De muntjes van Max's Mints zijn niet alleen heerlijk maar ook duurzaam. De vrolijke tinnen blikjes zijn namelijk oneindig recycleerbaar. Verder is de verpakking van de pocket volledig biologisch afbreekbaar. De muntjes worden geproduceerd in Nederland en verpakt op een sociale werkplek. Goed voor jou, goed voor de planeet en de mensen met een moeilijke toegang tot de arbeidsmarkt. 

 

Verrassende smaken

Niets zo verfrissend als de smaak van een muntje met spearmint of menthol. Maar wat dacht je van de verfrissende combo van gember en limoen? Nog niet uniek genoeg? Ga dan voor een biologisch muntje met koffiesmaak. Perfect voor die momenten waarop je je cafeïne drempel al hebt bereikt maar wel nog zin hebt in een bakje troost.

 

Verpakkingsvormen

Standaard Mints (35g)

Dit handige formaat tinnen blikje met muntjes is ideaal in de handtas, auto of op kantoor. Geniet overal van deze verrassende smaken.

 

Beschikbaar in 6 smaken: ginger, spearmint, menthol, lemon, coffee en liquorice.

 

Mega Mints (70g)

Is het standaard formaat te klein, dan zijn deze MEGA mints iets voor jou! Niet enkel het tinnen blikje is MEGA, ook de muntjes zijn een formaat groter. Vul de mond met een explosie van smaak waar je extra lang van kunt genieten.

 

Beschikbaar in 2 smaken: ginger en menthol

 

Pocket Mints (17g)

De bestverkopende Max's Mints zijn er nu ook in een handig meeneemzakje. Deze past perfect in de broekzak. Elke verpakking is biologisch afbreekbaar en heeft een hersluitbare zipper. Gebruik deze pocket ook om je favoriete blikje weer aan te vullen.

 

Beschikbaar in 3 smaken: ginger, lemon en menthol