Sluit Logo Camellia S

NIEUW: Barú

Op zoek naar iets dat je echt, écht gelukkig maakt? Zoek niet verder. Barú heeft alles in huis om je doen glunderen: geweldig lekkere Belgische chocolade, fluffy marshmallows en hartverwarmende drankjes.

 

De afzonderlijk verpakte marshmallows in prachtige doosjes bezorgen je meteen een smile van oor tot oor. Mag het iets meer zijn? Ga dan voor de marshmallow repen. Jawel, repen! Dubbel zoveel fluffiness en lekker handig on the go. De marshmallows zijn bovendien ook in horecaverpakking beschikbaar. Heerlijk om te serveren bij de koffie of thee!

 

Of wat denk je van de schattige Chocolate Hippos? Deze heerlijke chocoladepralines met verleidelijke inhoud doen je meteen verlangen naar meer! Zowel in retail- als horecaverpakkingen.

 

Must-try: Bonkers Bars. Chocolade tabletten met marshmallow, koekjes of pretzel. Klinkt knettergek? Wacht tot je ze proeft!! 

 

Iets om te drinken bij al die chocolade? Wat dacht je van een heerlijke chocolademelk of chai latte? Met de Drinking Powders maak je in een handomdraai de lekkerste warme dranken. Bij de chocoladepoeders zitten leuke extraatjes zoals marsmallows, chocoladefiguurtjes en stukjes karamel.


WAAROM BARÚ?

  • Belgische chocolade 
  • 100% natuurlijk
  • Palmolie vrij
  • Rainforest Alliance

 

Ontdek alles van Barú in onze online folder.