Sluit Logo Camellia S

NIEUW: Pumpkin Spice Latte - Barú

De nieuwste Drinking Powder van Barú is een ode aan het herfstseizoen!

 

In de USA is een Pumpkin Spice Latte al lange tijd een gevestigde waarde. Elk najaar rushen de mensen naar de coffeeshops voor een vloeibaar kopje herfst. Zover hoef je niet meer te reizen voor deze verwarmende lekkernij. Maak ze nu gewoon thuis met dit heerlijke Pumpkin Spice Latte poeder van Barú!

 

De wervelende mix van pompoen, kaneel en espresso belooft een smaaksensatie zoals geen ander. In slechts enkele seconden geniet je van deze hartverwarmende herfstklassieker. Voeg simpelweg enkele lepels toe aan warme melk, roer, en laat je omarmen door de knusse smaken van pumpkin spice. Perfect voor die koele avonden bij het haardvuur of als opkikker tijdens een regenachtige dag.

 

Hoe klaar maken?

Warm: Maak een heerlijke pumpkin spice melk van Barú klaar door enkele schepjes van het poeder toe te voegen aan warme melk. Of meng de poeder met bv. amandel- of sojamelk voor een lactosevrije pumpkin spice Latte.

Koud: voeg poeder toe aan een bodempje warm water en roer zodat de aroma's van de kruiden goed tot hun recht komen. Voeg enkele ijsblokken toe en vul aan met 20cl melk of melk alternatief. Mm, heerlijk die Iced Pumpkin Spice Latte!