Sluit Logo Camellia S

Vylmer Spritz

De nieuwste innovatie van Vylmer is dé perfecte, zomerse aperitief!

Denk aan een mix van het modern concept van Aperol Spritz met de authenticiteit van de Provençaalse Pastis. De smaak is heel evenwichtig: bitter & zoet, fruitige toets van agrum, kruidig, floraal en een lichte toets van anijs.

 

Graag stellen we je voor: De Vylmer Spritz!

 

Pastis 2.0

In Frankrijk is Pastis is de meest verkochte sterke drank maar het is allesbehalve een dynamische categorie. Het gebrek aan innovatie maakt dat de smaken steeds blijven hangen bij de klassieke Pastis. Tot nu. Want het is de missie van Vylmer om de typische Zuid-Franse aperitieven aantrekkelijk te maken voor het vrouwelijk en jonge publiek.

 

De zon in je glas

Vylmer Spritz Provençal is een likeur (14,9% alc.) met een bitterzoete smaak en een zachte agrum toets. De kruidige en florale aperitief bevat ook lichte toetsen van anijs. De felgele kleur brengt je meteen in zomerse sferen!

 

Gouden Tavola

Tijdens de Tavola beurs 2022 ontving de Vylmer Spritz Provençal de tweede nominatie in de categorie 'Retail'. De jury was onder de indruk van het innovatief karakter van de Provençaalse aperitief en de prachtig gebalanceerde smaak.

 

Onze favoriete Vylmer Spritz bereiding

Vylmer & Crémant

  • 1/2 Vylmer Spritz
  • 1/2 Crémant / schuimwijn brut
  • schijfje appelsien
  • enkele ijsblokjes