Sluit Logo Camellia S

WALTSON

Waltson chips worden op ambachtelijke wijze gebakken zoals de eerst chips in de jaren '50, geoptimaliseerd door de hedendaagse technieken. Na een strenge selectie worden de chipsaardappelen gesneden en in kleine hoeveelheden gebakken in hoogkwalitatieve zonnebloemolie. De ervaren meesterbakker laat de chips op een authentieke manier langzaam garen. Dit resulteert in knapperige chips met een duidelijke aardappelsmaak.

 

Na het bakken worden de chips verder op smaak gebracht met pure kruiden, specerijen en zout. Waltson chips bevatten géén artificiële smaak- of kleurstoffen of andere gekke E-nummers. Zo kan je steeds met een gerust geweten lekker cheaten.

 

WAAROM WALTSON?

 

  • 100% natuurlijk 

Géén smaak- of kleurstoffen. Waltson chips zijn op smaak gebracht met pure kruiden en specerijen.

 

  • 1e klas aardappelen

Met meer dan 100 jaar kennis in de rugzak slaagt de familie Debeuckelaere er als geen ander in om steeds de beste aarsappelen op de markt te vinden.

 

  • Allergeenvrij 

Alle Waltson chips zijn allergeenvrij. Dit maakt dat dit lekkers ook geschikt is voor vegans en mensen met een glutenintolerantie.

 

  • Ambachtelijk

De chips worden in kleine batches gebakken. Dit gebeurt op dezelfde wijze zoals de eerste chips uit de jaren '50.

 

  • Langzaam gegaard

Telkens er chips worden toegevoegd aan de olie, daalt de temperatuur. Daarom worden ze langer gebakken. Dit resulteert in extra lekkere en ultra knapperige chips.