Sluit Logo Or Tea?

Piña TEAlada

Wat heb je nodig?

 

  • 1 liter water
  • 4 gram (of 2 builtjes) TropiCoco
  • 3/4 liter Alpro Cocosmelk (of echte cocosmelk, maar dan gebruik je best maar 4 à 5 dl, omdat dat iets zwaarder is)
  • 200 ml witte rum (optioneel)
  • stukjes (verse) ananas

 

Hoe maak je het?

 

Breng het water net niet aan de kook en laat er de zakjes TropiCoco een 7 tal minuten in trekken. Snij ondertussen de verse ananas in stukjes. 


Haal de zakjes uit het water en voeg er enkele stukken ananas aan toe (hou nog voldoende ananas over om later in het glas te doen). 


Laat de thee eerst een beetje afkoelen alvorens enkele uurtjes in de koelkast te plaatsen totdat deze ijskoud is.


Neem vervolgens een kan en giet er de ijsthee, cocosmelk en rum in. Roer goed. 

 

Giet vervolgens de Piña Tealada in een glas met verse stukken ananas en veel ijsblokjes. Mmm, genieten!

 

 

Recept ontwikkeld door Ann-Eline Van Rompuy - Blok Food

Pina Tealada