Sluit Logo Or Tea?

Thee voor horeca

Veel bistro's, restaurants, cafés en hotels besteden - met reden - veel aandacht aan het vinden van de juiste koffie en dito koffietoestel. Logisch. Want niemand wordt gelukkig van die bittere kop koffie. 

 

Maar wanneer we na een geslaagde maaltijd de theekaart krijgen voorgeschoteld, volgt te vaak de ontgoocheling. De kwaliteit van de doordeweekse Lipton-, Pickwick- en Twingingszakjes zijn ondermaats en horen eigenlijk niet langer thuis in de horecazaak van vandaag. Waarom zou je kiezen voor een bittere thee die op het einde van het bezoek een wrange smaak nalaat bij je klant? 

 

 

Maar wat dan? Kiezen voor losse thee?

Dat is zeker een goede optie. Echter horen we van horeca uitbaters zelf dat dit extra uitdagingen met zich meebrengt. De moeilijkere doseerbaarheid, duurdere theekannen en extra handeling & nodige tijd, maakt van het serveren van losse thee toch wel wat gedoe

De gulden middenweg: kwaliteit van losse thee in een handig zakje.

Tijd om Or Tea? te leren kennen! De extra ruime theezakjes gevuld met premium thee en infusies geven je klant dezelfde sublieme smaak van losse thee. Maar dan met het gebruiksgemak van zakjes. Win-win! Elk theezakje is bio-afbreekbaar en individueel verpakt om de beste aroma's te bewaren. De prachtige zakjes toveren bij het serveren van theezakjes in de zaak meteen een lach op het gezicht van je klanten. 

 

Horeca ondersteuning.

Bovendien helpen we je graag om de ultieme thee ervaring aan je klanten te serveren. Met onze horecaglazen, tafelmenu's, presentatiemateriaal en window sticker ben je meteen gelanceerd. 

 

Eerst proeven, dan geloven?!

Begrijpen we zeker! Vraag daarom vandaag nog je gratis stalenpakket aan. Samen stellen we een assortiment samen die je klanten overtuigd om de volgende keer opnieuw bij je langs te komen.