Sluit Logo Mill & Mortar

Cabbage Karma

Voor kool- en groentegerechten

Rauw, gebakken, gegrild, gebakken of gefermenteerd? Eén ding is zeker: wij houden van kool, van alle kolen! Het is goedkoop en gezond. Maar het maken van een gemakkelijk en opwindend koolgerecht, kan soms een echte uitdaging zijn!

 

In samenwerking met Ditte Ingemann - een Deense recensent, kookboekenschrijfster, blogger en vooral grote groenteliefhebster - hebben we deze unieke melange ontwikkeld.  De kern van de elegante melange bestaat uit korianderzaad geïnfuseerd met sinaasappelolie. Verder bestaat ze uit venkelzaad, sumak, zwarte peper en citroentijm.

 

In Ditte's eigen woorden: "Groene bladgroenten zijn altijd het brandpunt geweest in mijn keuken en ik gebruik veel kruiden in mijn recepten. Ik hou van verwarmende kruiden die niet overweldigend pittig zijn of net zo mild zijn dat het saai wordt. Met Cabbage Karma heb ik een gebruiksklare blend die ik zowel in de warme als koude keuken kan gebruiken. En hij smaakt heerlijk bij alle soorten kool - van spitskool, witte kool en broccoli tot bloemkool en boerenkool."

 

Ingrediënten:

koriander*, venkel*, sumak*, knoflookpoeder*, zwarte peper*, citroentijm*, sinaasappelschilolie*, zout (0,45%)

* = biologisch