Sluit Logo Mill & Mortar

A Touch of Spice

Til je G&T naar een hoger niveau met de botanicals van 'A Touch of Spice'. Leuke giftbox in 'boek design' die 3 verschillende botanicals bevat. De oerklassiekers van de gin & tonic smaakmakers.

De juiste garnering kiezen voor je G&T kan op 2 manieren. Je kan een smaak die al aanwezig is in je gin of tonic uitlichten, of je bouwt verder op het G&T smaakprofiel door een nieuwe smaak toe te voegen. Experimenteer met de garnering om zo je favoriete combo te vinden. Let op: Wees spaarzaam - mits deze specerijen van goede kwaliteit zijn, kan er snel een 'overdaad' zijn.

Jeneverbes
De meest voor de hand liggende garnering voor je G&T! De jeneverbes is het hart van de gin en is in meerdere tonics terug te vinden. Plet de jeneverbes zachtjes om de aroma's vrij te laten komen. Gebruik 2 à 3 besjes per glas.
Lekker in combinatie met een takje rozemarijn of combineer met limoen, citroen of grapefruit voor een extra twist.

Steranijs
Steranijs ziet er door de natuurlijke vorm schitterend uit in je glas. Voeg 1 steranijs toe voor een milde smaak van anijs. Verkies je een sterkere anijssmaak? Voeg dan nog extra stuks toe. Lekker in combinatie met een stukje citrus of een takje verse citroenverbena.

Roze peper
Deze mooie helder rode pepers geven een elegant, bloemig aroma met een subtiele toets van peper aan je G&T.
Gebruik 5 à 6 peperbesjes per drankje. Lekker in combinatie met jeneverbes, een schijfje komkommer of citrusschil, een kruidenblaadje of een fijn stukje vers fruit.

Wist-je-dat-je: de roze pepers ook in je ijsblokjes kan steken? - een echte aanrader!  

Deze box bevat o.a.: